Boudoir fotoshoot

Er zijn zoveel vrouwen op de wereld die met zo'n negatief zelfbeeld naar zichzelf kijken en dat is doodzonde!

We zijn allemaal prachtig en dat mag gezien worden. Laten we ons lichaam vieren, laat mij jou helpen dit in te zien en samen prachtige beelden vastleggen.

Ik wil met mijn fotografie laten zien dat we er mogen zijn ondanks onze flaws.

Door zelf een boudoirshoot te hebben gedaan merk ik met hoeveel meer zelfvertrouwen ik door het leven ga. Deze kans wil ik jullie ook bieden.

Wat mij anders maakt dan de meeste fotografen is dat ik jarenlang zelf heb gestruggled met een negatief zelfbeeld en door foto’s te maken van mezelf ik heel goed weet waar klanten moeite mee zouden hebben. Ik ben een heel open maar ook integer persoon, die vooral heel behulpzaam is en daarin vaak zichzelf voorbij loopt. Ik wil met mijn foto’s de mensen die vaker zichzelf voorbijlopen een momentje voor zichzelf kunnen geven. Een momentje van realisatie en acceptatie.

Ik ben niet alleen fotograaf, maar ook een vriendin. Het is een intiem proces waarin we elkaar volledig moeten vertrouwen, is dat niet het geval dan zou de fotoshoot niet plaats moeten vinden.

Voor wie is deze fotoshoot?

Voor alle vrouwen vanaf 18 jaar. Voor vrouwen in alle maten, groot of klein en welke huidskleur dan ook. Voor jou. Laat dit in eerste instantie een cadeau zijn voor jezelf, waar je partner natuurlijk van kan meegenieten. Een cadeau dat je hebt verdiend omdat je lichaam je al zover heeft gebracht in het leven. Of een cadeau voor jezelf omdat je jezelf eindelijk graag begint te zien. Of misschien ben je zwanger en wil je dit mooie moment op een unieke manier laten vastleggen.

Of gewoon, omdat het kan.

It's not about seducing men. It's about embracing womanhood.

werkwijze

Om jou zoveel mogelijk op je gemak te laten voelen beginnen we met een kennismakingsgesprek.

Dit omdat ik meer wil komen te weten over jou! Wat is jouw beweegreden geweest om een boudoirshoot te gaan boeken. Is het omdat je bent afgevallen, je moeder bent geworden en je jezelf moet laten herinneren hoe mooi je eigenlijk bent. Of is het om je partner te verrassen? De redenen kunnen eindeloos zijn.

Als het van beide kanten klikt gaan we een datum prikken. We kunnen gaan kijken welke locatie jij gaaf vind en welk gevoel je vast wilt leggen in de boudoirfoto’s. Ga je voor sexy en vrouwelijk of ga je liever voor stoer en kinky, of misschien zelfs een combi van vanalles. Veel is mogelijk!

Zodra de shoot dag aangekomen is, heb je wellicht zelf al leuke kleding uitgezocht om mee te nemen.

Daarnaast is er ook een client closet aanwezig waar je kleding van uit kunt kiezen. Zodra dat allemaal klaar is wordt je in de watten gelegd. Ik werk samen met hele fijne make-up artiesten en haarstylisten die jou van top tot teen je mooiste kanten kunnen accentueren! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een hele make-over krijgt maar alleen dat jouw mooiste kanten naar voren komen!

Vervolgens gaan we boudoirfoto’s maken. Na de shoot worden de foto’s met aandacht bewerkt en kun je de resultaten verwachten zo’n ongeveer 2 weken later. Ik nodig je dan uit om samen de resultaten te bekijken en te gaan kijken wat je graag zou willen met de foto’s. Wil je een mooi album, gewoon wat digitalen of wil je misschien wel een prachtig wallart. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier komt al met al zo’n 3-5 weken overheen en dan kan je de producten hier in ontvangst nemen of thuis ontvangen.

shoot dag

Locatie

Een boudoirshoot kan overal doorgaan, maar standaard gaat de shoot door in mijn studio. Wil jij toch liefst foto’s in je vertrouwde omgeving? Dan kom ik graag tot bij jou. Voel jij je één met de natuur en wil je liever foto’s buiten? Yes please, I’m all in!

De studio is gevestigd in Alteveer, Groningen.